Arbetsterapeut

Sista ansökningsdag: 2017-01-31   
Publicerades: 2017-01-13

Om oss

Capio Geriatrik AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB och är beläget på Dalens sjukhus i Enskededalen och består av avdelningar med allmän- och akutgeriatrik, stroke, ortopedrehabilitering samt ASIH med palliativ vård, primärvårdsrehabilitering, minnesmottagning och Saltsjöbadens Rehab. 

Beskrivning av tjänst

Du kommer att vara anställd på geriatrikens paramedicinska enhet som består av ca 30 positiva och kompetenta arbetskamrater. Vi arbeta nära tillsammans i tvärprofessionella team på vårdavdelningarna. Din kompetens inom hjälpmedel och ADL-bedömningar är en viktig del av teamets samlade bedömning för patientens bästa under vårdtiden hos oss. 

Kvalifikationer

Leg arbetsterapeut.
Erfarenhet krävs, gärna med erfarenhet från liknande verksamhet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Vikariat
Tidsbegränsad anställning. Tidsbegränsad till 2017-08-31.
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön.
Tillträde: Efter överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Klicka på knappen nedan för att söka tjänsten.

Ansök senast: 2017-01-31

Arbetsgivarens referensnummer: Capio Dalens sjukhus arbetsterapeut vik

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com