Arbetsterapeuter till sommarvikariat geriatrik

Sista ansökningsdag: 2017-03-31   
Publicerades: 2017-01-20

Om oss

Capio Geriatrik AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB och är beläget på Dalens sjukhus i Enskededalen samt består förutom av geriatrik av primärvårdsrehabilitering, minnesmottagning, ASIH med palliativ enhet och Saltsjöbadens rehab. 

Vi är en stor grupp paramedicinare som tillsammans med övrig personal arbetar för att ge patienterna bästa möjliga vård och rehabilitering. Vi erbjuder individuell introduktion, erfarna kollegor och en glad och positiv stämning.

Beskrivning av tjänst

Vi söker till sommaren vikarierande arbetsterapeuter till Capio Geriatrik med sju slutenvårdsavdelningar med olika inriktningar: allmängeriatrik, stroke och ortopedi.

Kvalifikationer

Leg arbetsterapeut.  
Ingen erfarenhet krävs.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Vikariat
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön.
Tillträde: Efter överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Klicka på knappen nedan för att söka tjänsten.

Ansök senast: 2017-03-31

Arbetsgivarens referensnummer: arbetsterapeut sommarvik

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com