Sjuksköterska natt

Sista ansökningsdag: 2017-01-31   
Publicerades: 2016-12-16

Om oss

Capio Rehab Saltsjöbaden ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner Capio AB och är beläget i vackra nyrenoverade lokaler i Saltsjöbaden. 

Beskrivning av tjänst

Vår verksamheten har 20 platser för slutenvårdsrehabilitering och vårdar idag ortopediska, allmänkirurgiska och thoraxkirurgiska patienter. Vi rehabiliterar även multiskadade patienter.
Verksamheten är bemannad dygnet runt och intag av patienter sker vardag som helg, alla årets dagar. Totalt har verksamheten cirka 25 personer anställda.
Vår verksamhet präglas av hög medicinsk kvalitet med ett personligt bemötande. 

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska gärna med erfarenhet av liknande arbete men personliga egenskaper är också viktiga.

Erfarenhet krävs.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Lön: Månadslön.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-01-31

Arbetsgivarens referensnummer: Sjuksköterka natt Rehab Saltsjöbaden

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com