VD-assistent

Sista ansökningsdag: 2017-01-25   
Publicerades: 2017-01-11

Om oss

Capio Geriatrik Dalen ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB. Inom verksamheten finns förutom geriatrik även ASIH, palliativ vård, minnesmottagning, primärvårdsrehab och Rehab Saltsjöbaden. Vi är cirka 600 medarbetare och finns i Stockholm, Enskededalen, nära Globen.

Capio Geriatrik Dalen bedriver sjukvård med en helhetssyn.

Vi har hög kompetens och stor kunskap om hur vi på bästa sätt tar emot våra patienter. Flera olika yrkesprofessioner samarbetar i team. Vi utvärderar vården kontinuerligt och vi håller oss a´jour med ny teknik och forskning för att ständigt utveckla vår verksamhet . Vi är stolta över vårt arbete och trivs på vår arbetsplats. 

Beskrivning av tjänst

Vi söker VD-assistent som vill vara med och utveckla vår framtida verksamhet

Du kommer att vara underställd VD och dina arbetsuppgifter blir bland annat att

- Vara enhetschef för verksamhetens medicinska sekreterare, för närvarande 9 st
- Samordnande funktion i ledningsgrupper
- Bistå VD med t ex självständigt utvecklingsarbete till att samordna möten, göra
presentationsmaterial, vara kontaktperson och stöd till externa och interna samarbetspartners 

Kvalifikationer

Vi söker dig som
- Har akademisk utbildning/motsvarande, gärna inom sjukvård.

Erfarenhet krävs.
Är en erfaren chef och ser fram mot att leda och utveckla en välfungerande arbetsgrupp med medicinska sekreterare. Har erfarenhet av likande uppgifter, är initiativrik, flexibel och självständig. Har en positiv inställning och tycker om att arbeta i en dynamisk miljö. Genuint intresse av sjukvård och en fördel om du har kunskap om sjukvårdens organisation. Som person är du trygg, lojal, prestigelös och lyhörd samt en erfaren ledare och bidrar till gott samarbete och trevligt arbetsklimat.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön.
Tillträde: Efter överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Klicka på knappen nedan för att söka tjänsten.

Ansök senast: 2017-01-25

Arbetsgivarens referensnummer: VD-assistent

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com