Arbeta hos oss och gör skillnad

På Capio Palliativ vård Dalen får du samarbeta i multiprofessionella team med att ge våra patienter den bästa möjliga vården. Vi söker dig som vill ha ett meningsfullt arbete på en dynamisk och lärorik arbetsplats.

Som medarbetare på Capio Palliativ Vård Dalen är du del av ett team. Vi är sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, arbetsterapeuter, kuratorer och sjukgymnaster som är specialiserade på att arbeta med patienten i centrum. Vården baseras på en helhetssyn där vi tar stor hänsyn till patientens fysiska, psykiska, sociala, andliga och existentiella behov.

Bli en del av vårt team
Vi söker dig som vill arbeta i en lugn och harmonisk vårdmiljö där du har en chans att göra skillnad. Vår humanistiska människosyn och vår respekt och omtanke för patienter och medarbetare genomsyrar allt vi gör. Vi strävar efter att ha en blandning av människor på arbetsplatsen. Oavsett bakgrund och erfarenhet är de gemensamma egenskaper starkt patientfokus, ansvarskänsla och kvalitetsmedvetenhet.

Detta erbjuder vi dig
Capio Palliativ Vård Dalen är en dynamisk arbetsplats där vi ger högkvalitativ vård i livets slutskede. Vi har stort fokus på lärande och kompetensutveckling hos våra medarbetare. Vårdpersonalen har regelbunden handledning och genom att arbeta i multiprofessionella team kombinerar vi våra kompetenser och lär oss ständigt av varandra.

Vi ingår i Capio Geriatrik AB, en av Europas ledande privata vårdkoncerner och vi finns belägna på Dalens Sjukhus, 15 minuter från Stockholm city.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Läs vidare