Sjuksköterska natt

Sista ansökningsdag: 2017-07-30   
Publicerades: 2017-06-14

Om oss

Capio Geriatrik Dalens sjukhus ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB. Vi finns nära Globen i Enskededalen.

Vi är ett familjärt sjukhus där vi erbjuder fri läkarvård, friskvårdspeng, eget gratis gym och många andra aktiviteter. Ring eller maila oss så berättar vi mer.

Beskrivning av tjänst

Vi söker sjuksköterska natt till vår palliativa enhet med 16 patienter.
Palliativa enheten och erbjuder vård i livets slutskede.
Arbetet är stimulerande, utvecklande, nytänkande och du ingår i ett team tillsammans med positiva och kompetenta arbetskamrater.
Målet är att främja livskvalitet och ge den trygghet som, trots svår sjukdom, behövs för att må så bra som möjligt i vardagen.
Forskning bedrivs inom enheten.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska.
Ingen erfarenhet krävs.
Vi ger en god introduktion. Ingen erfarenhet krävs men meriterande om du har erfarenhet från likande vård. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Efter överenskommelse.
Lön: Månadslön.
Tillträde: Snarast.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Klicka på knappen nedan för att söka tjänsten.

Ansök senast: 2017-07-30

Arbetsgivarens referensnummer: sjuksköterska natt palliativ enhet

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com