Sjuksköterska natt

Sista ansökningsdag: 2017-12-16   
Publicerades: 2017-11-21

Om oss

Capio Geriatrik AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB och består av Geriatrik, Öppenvårdsrehabilitering, Minnesmottagning och ASIH/Palliativ verksamhet som alla är belägna på Dalens sjukhus i Enskededalen nära Globen och en rehabiliteringsavdelning belägen i Saltsjöbaden. 

Dalen är ett familjärt sjukhus där vi erbjuder fri läkarvård, friskvårdspeng, eget gratis gym samt flertalet andra friskvårdsaktiviteter. 

Beskrivning av tjänst

Vi söker sjuksköterska natt till vår palliativa enhet med 16 vårdplatser. 

Vi erbjuder vård för patienter med svåra symtom av sin sjukdom och för patienter som befinner sig i livets slutskede. Vården bygger på den palliativa vårdens helhetssyn och tar hänsyn till så väl patientens och de närståendes behov. 

Arbetet är stimulerande, utvecklande, nytänkande och du ingår i ett team tillsammans med positiva och kompetenta arbetskamrater. 

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska. 
Ingen erfarenhet krävs. 
Vi ger en god introduktion. Ingen erfarenhet krävs men meriterande om du har erfarenhet från liknande vård. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Klicka på knappen nedan för att söka tjänsten.

Ansök senast: 2017-12-16

Arbetsgivarens referensnummer: 2017/627

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com