Sjuksköterska - timanställning

Sista ansökningsdag: 2016-09-15   
Publicerades: 2016-09-07

Om oss

Capio Palliativ vård ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB. Vi finns på Dalens sjukhus i närheten av Globen. Våra övriga verksamheter på Dalens sjukhus är ASIH, Rehab och geriatrik. 

Beskrivning av tjänst

Vi söker leg sjuksköterskor för timanställning till vår palliativa enhet med 16 vårdplatser. Vi erbjuder vård för patienter med svåra symtom av sin sjukdom och för patienter som befinner sig i livets slutskede. Vården bygger på den palliativa vårdens helhetssyn och tar hänsyn till såväl patientens som de närståendes behov. 

Arbetet är stimulerande, utvecklande och ger möjlighet till nytänkande.
Du ingår i ett team tillsammans med positiva och kompetenta arbetskamrater. 

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska gärna med erfarenhet av palliativ vård. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Timanställd/Intermittent visstidsanställning
Omfattning: Timavlönad
Lön: Individuell lönesättning. Löneförmåner: Vi tillämpar flextid och erbjuder subventionerad friskvård. Vi har gym- och motionsaktiviteter i egna lokaler.
Tillträde: Tillträde snarast.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Klicka på knappen nedan för att söka tjänsten.

Ansök senast: 2016-09-15

Arbetsgivarens referensnummer: Sjuksköterska palliativ vård - timanställning

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com