Sjuksköterskor sommarvik Palliativ enhet

Sista ansökningsdag: 2017-03-31   
Publicerades: 2017-02-06

Om oss

Capio Palliativ vård Dalen ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB. Vi finns på Dalens sjukhus i närheten av Globen. Våra övriga verksamheter på Dalens sjukhus är ASIH, rehab och geriatrik. 

Beskrivning av tjänst

Vi söker sjuksköterskor till vår palliativa enhet med 16 vårdplatser. Vi söker dig som kan arbeta i sommar. Även anställning efter sommaren kan bli aktuellt.
Vi erbjuder vård för patienter med svåra symtom av sin sjukdom och för patienter som befinner sig i livets slutskede. Vården bygger på den palliativa vårdens helhetssyn och tar hänsyn till såväl patientens som de närståendes behov.

Arbetet är stimulerande, utvecklande, nytänkande och du ingår i ett team tillsammans med positiva och kompetenta arbetskamrater.

Kvalifikationer

Sjuksköterska. Du får en anpassad introduktion så även om du är nyutexaminerad sjuksköterska är du välkommen med din ansökan.
Ingen erfarenhet krävs.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Vikariat
Tidsbegränsad till 2017-08-31 med möjlighet till förlängning.
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön.
Tillträde: Efter överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Klicka på knappen nedan för att söka tjänsten.

Ansök senast: 2017-03-31

Arbetsgivarens referensnummer: vik ssk pallet

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com