För dig som patient

Hos oss får du rehabilitering av erfaren personal och vi arbetar för att du ska må så bra som möjligt och bli omhändertagen så fort som möjligt.

Det är viktigt att du känner dig trygg, väl omhändertagen och delaktig i den vård du får hos oss. Därför går du tillsammans med oss igenom hur du mår, vad du har för behov och förväntningar på rehabiliteringen.

Vi försöker att se helheten i dina problem och tillsammans med dig och utifrån dina förutsättningar finna en hållbar lösning.

Våra medarbetare har en bred kompetens och lång erfarenhet. Vår målsättning är att du så tidigt som möjligt blir omhändertagen och får en bedömning av dina besvär.

Du är välkommen till oss var du än bor, men vi är ett extra bra alternativ om du bor i Söderort, tex Enskededalen, Hammarbyhöjden, Kärrtorp, Björkhagen, Bagarmossen eller Enskede.

Vi gör hembesök på Södermalm, i Enskede/Årsta/Vantör, Farsta och Skarpnäck. Vi kan även åka till Älvsjö/Hägersten och Tyresö.

Välkommen till Capio Rehab Dalen!

Vi erbjuder

Rehabilitering anpassad för dig

Vi erbjuder kvalificerad rehabilitering i välutrustade lokaler eller i ditt hem. Hos oss får du den rehabiliteringshjälp som passar just dig.

Våra rehabiliteringsformer

Gruppverksamheter vi erbjuder

Läs mer om hur du blir patient hos oss

Läs vidare