MediYoga

Har du smärta i rygg, nacke eller axlar? Behöver du hjälp med att hantera mental trötthet, känslor av stress och sömnbesvär? MediYoga är en träningsform som behandlar både kropp och sinne.

Detta erbjuder vi dig

MediYoga har en avslappnande och avstressande effekt, men ger också ökad rörlighet och styrka.

Genom att utföra fysiska övningar, andningstekniker, djupavslappning och meditation kan du bli smidigare och starkare i kroppen samt minska känslor av stress och muskelspänningar.

Ett träningspass består av ett antal olika övningar. Vissa övningar är lätta och andra lite svårare, men det går alltid att göra övningarna så att de passar dig. Övningarna kombineras med olika andningstekniker.

Träningen sker i grupp med med utgångspunkt från varje persons unika förmåga och kapacitet.

Kan jag träna MediYoga?

Det passar dig som har smärta eller muskelspänningar i kroppen. MediYoga passar och dig som behöver verktyg att hantera känslor av stress, mental trötthet eller sömnbesvär.

Hur anmäler jag mig?

Kontakta oss på 08-684 33 714 och anmäl ditt intresse för MediYoga. Du behöver inte ha remiss.

Först får du träffa en av våra fysioterapeuter för bedömning av dina besvär. Tillsammans går ni igenom vilken behandlings- och träningsform som passar dig. Kommer ni fram till att MediYoga passar dig och dina besvär börjar du träningen.

Anmäl ditt intresse

Kontakta oss på 08-684 33 714 om vill anmäla ditt intresse till mediyoga.

Du behöver inte ha remiss för att komma till oss!

Avboka tid

Du kan avboka eller lämna återbud dygnet runt på 08-684 33 758.

Avboka tiden minst 24 timmar före inbokat besök. Vid sent återbud eller uteblivet besök får du betala patientavgiften, även om du har frikort eller är avgiftsbefriad.

Läs mer om avbokning.

Kostnad

Du betalar samma avgift hos oss som för övrig hälso- och sjukvård i Stockholms län. Frikort gäller.

Läs mer om patientavgifter.