Fysioterapeut

Sista ansökningsdag: 2018-01-05   
Publicerades: 2017-12-06

Om oss

Capio Rehab Dalen bedriver primärvårdsrehabiltering och ingår i Capio Geriatrik AB som är en del av Capio AB.
Arbetsplatsen är belägen på Dalens sjukhus i Enskededalen.

På Capio Rehab Dalen är vi cirka 35 anställda: arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kiropraktor, kurator och logopeder som tillsammans arbetar för att patienten ska få den absolut bästa rehabiliteringen alltid med våra värderingar "kvalitet, medkänsla och ansvar" som grund. Vi erbjuder en individuellt anpassad introduktion, en trivsam och öppen miljö och en glad stämning.

Beskrivning av tjänst

Är du fysioterapeut och vill jobba tillsammans med positiva och erfarna kollegor?

Vi söker en fysioterapeut för arbete framför allt i patientens hem, där du träffar patienter i alla åldrar och med en stor variation av diagnoser och problematik. Du utför bedömning och träning, ger råd och stöd om egenvård och förskriver hjälpmedel. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga teammedlemmar.

Kvalifikationer

Leg fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet av liknande arbete. Vidareutbildning är en merit.
Körkort är ett krav.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Allmän visstidsanställning
Längre än 6 månader.
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön.
Tillträde: Efter överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Klicka på knappen nedan för att söka tjänsten.

Ansök senast: 2018-01-05

Arbetsgivarens referensnummer: 2017/770

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com