Magdalena Ljungberg

Behandlad med: IntraLase

Synfel före behandling: Närsynt

Jag funderade på ögonoperation i många år innan jag vågade ta steget. Mitt liv är aktivt, jag arbetar med att ta hand om barn som av olika anledningar inte kan bo hemma. Mina fritidsintressen är bl a ridning och taekwon-do, där jag både tränar, instruerar och tävlar. Dessutom tycker jag och min familj mycket om att resa. När vi reser så backpackar vi med våra 6 barn. Därför komplicerade mitt synfel mitt liv. Glasögon fungerade inte att träna i och linserna blev ofta torra och skavde i ögonen. Visst är det mycket pengar, men jag lovar, det är värt varenda öre.

Innan jag bestämde mig för just Globen Ögonklinik ringde jag runt till 5 olika kliniker och ställde alla mina frågor. Jag lyssnade noga på hur de svarade och hur mycket tid de gav mig. Redan där bestämde jag mig för Globen Ögonklinik, fantastisk personal!

På operationsdagen andades jag knappt, så rädd var jag! Men när jag väl kom fram till ögonmottagningen blev jag så väl mottagen och dessutom fick jag en lugnande tablett. Stackars sköterskor, för då började jag prata oavbrutet.

Själva operationen gick jättelätt, snabbt och smärtfritt. Jag fick ligga kvar i ett vilorum i ett par timmar efter behandlingen. Obehaget som kändes efteråt var ungefär som när man hackar lök, sveda och tårar. Men redan samma kväll såg jag textremsan på TV. Vilken känsla! Man blev alldeles euforisk. Nu några månader efter operationen är jag fortfarande mycket nöjd och ser som en örn. Fantastiskt!