Viktor Åkerblom

Skådespelande programledare

"Efter att ha slitit som ett djur med dubbeljobb i Oslo sommaren -02 så kom jag hem till Stockholm med en slant på fickan."

I flera år hade jag närt en dröm om att kunna se bra. Jag hade haft linser, men inte tillräckligt med tålamod för att pilla in dessa i ögonen varje dag. Och glasögon kändes inte som min grej. Jag kände till att man kunde göra laseroperation men var skeptisk.

– In och skära i mina ögon, glöm det!

Min kompis förklarade att han hade gjort denna operation några år innan och att det var det bästa han gjort. Så jag tänkte okej jag går väl förbi och snackar med dem. Jag kollade runt och det kändes som att alla spår ledde mot just Globen Ögonklinik.

Mitt besök genererade superlativ i massor!

Alla mina tidigare tvivel om att det var så riskabelt föll pladask. Att man kunde bli blind. Snack! Detta kändes faktiskt nästintill idiotsäkert.

Bemötandet var vänligt och väldigt proffsigt!

Jag gjorde massa tester och fick en tid för operation en månad senare.

Jag lade mig på en brits och tittade upp, en apparat sög fast mot mitt öga så att det var omöjligt att blinka. 32 sekunder senare klev jag upp från britsen och inom bara några timmar kunde jag se perfekt!

Detta var en helt ny värld för mig och jag säger än idag att denna operation är det bästa jag någonsin har gjort för pengar. Att jag sedan fick bättre syn än vad som är normalt var ju mest ett plus i kanten.

Till alla som funderar över detta beslut, sluta upp att fundera. Detta är det bästa ni kommer att få uppleva. Att se med sina egna ögon.

Allt Gott!

Viktor Åkerblom
Skådespelare