Varför välja oss

Lång erfarenhet 

Globen Ögonklinik grundades i mitten av nittiotalet och är en av Sveriges äldsta och mest erfarna ögonkliniker. Förra året tog vi emot över 45 000 kunder/patienter. Sedan mer än tjugo år har vi avtal med landstinget, en kvalitetsstämpel för vår höga kvalitet och servicenivå.

Fri Förundersökning

Capio Globen Ögonklinik erbjuder alltid fri förundersökning som är helt oförpliktande. På den mycket noggranna förundersökningen som tar cirka en timme tar vi reda på vilken behandling som passar just dina ögon. Du får också möjlighet att i lugn och ro ställa frågor till våra synfelsspecialister.

Fast installerad utrustning – för din trygghets skull
Capio Globen Ögonklinik har endast fast installerad laserutrustning på sina kliniker i linje med de tekniska leverantörernas tydliga rekommendationer.

Delbetalning

Att kunna leva ett liv utan glasögon och linser är något vi på Capio Globen Ögonklinik önskar att alla ska få uppleva. Därför erbjuder vi förmånliga finansieringslösningar som innebär att du kan betala din synbehandling den takt som passar dig. Mer information om våra finansieringslösningar får du när du gör din förundersökning.

Trygghetsgaranti

Trygghetsgarantin innebär att vi endast använder senaste ledande teknik och att alla som är delaktiga i din synbehandling har specialistutbildning inom refraktiv kirurgi. Självklart är Capio Globen Ögonklinik både kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 14001, något du som kund alltid bör kräva av den klinik som utför din behandling.

Allt ingår

Hos Capio Globen Ögonklinik slipper du dolda kostnader, allt ingår i priset. Förundersökning, synbehandling, alla medicinskt nödvändiga efterkontroller, ögondroppar efter behandling, eventuell kompletterande behandling/justering upp till tre år efter din första behandling, intyg (till t.ex körkortsmyndighet).