Ögonmottagning

 

Medocular har funnits i Stockholm sedan 1991. Vi arbetar på uppdrag av Stockholms Läns Landsting med såväl gråstarroperationer som vår ögonmottagning, så självklart gäller vanlig patientavgift.

Välkommen till din ögonklinik i Stockholm!

Till vår ögonmottagning kan du komma utan remiss. Hit kan du söka dig för problem som t ex irritation i ögonen, förändringar i gula fläcken, tryckmätning, undersökningar för grön- och gråstarr m.m., m.m.

Ögonbottenfotografering av diabetiker Capio Medocular har tilläggsavtal med Stockholms Läns Landsting för ögonbottenfotografering av diabetiker. Detta innebär att du som är diabetiker är välkommen på regelbundna undersökningar där vi fotograferar ögonbotten och letar efter diabetesförändringar. Till en början är förändringarna helt symtomfria, så därför är det viktigt att man kommer på sina kontroller, även om man ser bra, så att behandling kan sätts in i tid. Fotograferingen utförs både på Östermalmsgatan och på Lidingö.
För dig som är diabetiker är det bäst om du har remiss från den läkare som sköter din diabetes, på så sätt kan vi ha ett nära samarbete med primärvården. Prata gärna med din läkare om detta nästa gång du besöker din vårdcentral.

Ortoptist kan vi erbjuda på vår systerklinik Capio Globen Ögonklinik.

.