Priser Stockholm

I våra priser ingår allt nedan.

  • förundersökning
  • operation
  • mobilnummer till din kirurg som har dygnetruntjour den närmaste tiden efter din operation
  • mediciner
  • efterkontroller.

Vid behov inkluderas även en kompletterande behandling inom tre år.

Du är välkommen att rådgöra per telefon med någon av våra ögonspecialister om en eventuell behandling. Detta kostar inget oavsett om du går vidare med behandlingen eller ej. 

 

Metod

Pris båda ögonen

LASEK/ELSA (görs på vårt systerföretag Capio Globen Ögonklinik i Stockholm)

28 900 kr

FS-LASIK (görs på vårt systerföretag Capio Globen Ögonklinik i Stockholm)

34 900 kr

ICL

53 900 kr 

RLE  monofokal lins      

42 500 kr

RLE multifokal lins

59 000 kr

LRI

12 000 kr/öga

Bedömningsbesök/screening 300 kronor Du träffar en optiker eller ögonsjuksköterska som kontrollerar din syn och ger ett första besked om behandling av synfel kan vara aktuellt för dig. Besöket tar ca 1 timme

Förundersökning 500 kronor Fördjupande undersökning, där det vid behov ges pupillvidgande droppar

Vid operation är kostnaden för förundersökning/screening inkluderat i operationspriset (se ovan).

 

Studentrabatt - 3500 kronor!

Vi erbjuder dig som är student, med Mecenat-kort, 3500 kronor i rabatt (gäller operation av båda ögonen, vid endast 1 öga 1750 kronor i rabatt). För att erhålla rabatten ska kortet visas upp vid första besöket hos oss. Observera att studentrabatten inte kan kombineras med andra eventuella rabatter och gäller endast helt privata patienter.

Dela upp din betalning - Stockholm

Inom Capio Medocular och Capio Globen ögonklinik är vi specialister på att hjälpa dig med nedsatt syn. Våra samarbetspartners för finansiering är specialister på betalningsmöjligheter inom vården. Om du behöver hjälp för att delbetala din operation så har Capio Medocular och Capio Globen ögonklinik fördelaktiga samarbetspartners för det.

Du väljer själv hur stor del av kostnaden du vill delbetala, antingen delbetalar du hela summan - eller om du redan har en sparad slant så kan du välja att göra delbetalning på resterande belopp.

Väljer du att göra en laserbehandling så utförs den på Capio Globen Ögonklinik och då sker delbetalningen via Wasa Kredit.

Övriga operationsmetoder utförs på vår egen klinik och då är det vårt samarbete med Humanfinans som gäller.

Gå in på Human Finans hemsida, fyll i ansökan "Human Konto"  och du får ett direkt besked på din ansökan. En godkänd ansökan utbetalas av Human Finans direkt till Capio Medocular, senast 14 dagar före operationsdagen.

Läs vidare