Vi är en av Sveriges bästa arbetsplatser!

I över ett decennium har vi vunnit olika priser för vår goda arbetsmiljö. Ett år blev vi till och med utsedda till Sveriges bästa arbetsplats! Det är vi mycket stolta över och vi arbetar varje dag för att fortsätta vara precis så bra.

Våra medarbetare svarar varje år på en medarbetarenkät. Under många år har vi legat i topp, både jämfört med andra vårdgivare och bland organisationer i allmänhet. Även om vi själva alltid tycker att det ändå finns saker att förbättra visar svaren från våra medarbetare att vi har mycket att skryta om. Senast år 2013 låg vi i topp bland de organisationer, båda privata och offentliga, som arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting.

Så tänker vi
Hur kommer det sig, kan man undra? Vi vill gärna tro att det är närheten i vår organisation och vår humanistiska människosyn, som är grunden. Vi tror att alla vill ta eget ansvar och vi vill inte detaljstyra våra medarbetare. Vi tycker det är viktigt att våra medarbetare känner att de kan utvecklas under hela sitt arbetsliv och vi satsar därför mycket på olika utbildningar för alla olika yrkeskategorier.

För oss är det viktigt att alla hittar sin roll. Vi tycker inte att alla ska göra exakt likadant. Du som medarbetare ska göra det du är bäst på inom de ramar vi arbetar med. Visst måste du ibland göra de tråkiga arbetsuppgifterna också, men det ska finnas en balans. Och för oss är det viktigt att du också har tid för annat än jobbet.

Våra medarbetare
De som vet allra bäst hur det är att jobba hos oss är så klart våra medarbetare. Därför har vi bett några av dem att berätta om sina jobb och sin vardag.

Vill du bli en av oss? Vi tror att för att en arbetsplats ska bli dynamisk och ständigt kunna utvecklas så behövs det människor som är olika varandra, med olika erfarenheter och olika bakgrund. Därför bryr vi oss inte så mycket om varifrån du kommer. För oss är det viktigare vem du är, vad du kan och vart du är på väg.

Låter det intressant? Kul! Hör gärna av dig med en intresseanmälan till Johanna.jinneby@capio.se eller genom att söka en av våra lediga tjänster.

Läs vidare