Anestesiläkare

Sista ansökningsdag: 2016-06-30   
Publicerades: 2016-05-23

Vi söker dig som är specialist i anestesiologi

Om oss

Capio Ortopediska Huset är en elektiv ortopedisk specialistklinik med verksamhet inom öppen- och slutenvård. Vi är en av de största verksamheterna i Stockholm inom höft- och knäproteskirurgi och har även idrottsmedicinsk kompetens med samarbeten med flera elitklubbar inom ishockey och fotboll.

Vår ambition är att ge bästa möjliga vård till våra patienter. Det gör vi med hög personalkontinuitet och behandling i samråd med patienten. Vi strävar efter att skapa effektiva flöden, att patienten träffar samma medarbetare genom hela vårdkedjan och en snabb återhämtning efter operation, bland annat genom optimering av anestesi, smärtlindring som är anpassad efter varje patients personliga behov, tidig mobilisering och god information.

Verksamheten är lokaliserad vid Globen och består av mottagning, en dagkirurgisk enhet med två operationssalar där vi gör artroskopiska och öppna operationer på knä, axel, fot och hand, samt en enhet där vi i huvudsak utför protesoperationer med två operationssalar och 20 vårdplatser.

Vår största tillgång är våra medarbetare och vi är drygt 60 anställda.

Beskrivning av tjänst

I ditt uppdrag ingår att rotera mellan våra två operationsenheter, pre-op bedömningar och stötta patienter vid nedtrappning av smärtlindrande. Du ansvarar även tillsammans med övriga narkosläkare för att ta fram PM och riktlinjer.

Vi hjälper även till med bemanning med narkosläkare på Capio ÖNH.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller deltid. Du arbetar dagtid på vardagar. Bemanning av vår narkosjour ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist i anestesiologi med bred klinisk kompetens. Erfarenhet från ortopedi och anestesi till barn och ungdomar är meriterande men inte ett krav. Du bör ha lätt för att samarbeta med alla yrkeskategorier och ha en vilja att dela med dig av din kompetens. Andra egenskaper vi uppskattar är ansvarstagande och flexibilitet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Individuell lönesättning
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Välkommen att söka via e-post till Gustaf Storm, gustaf.storm@capio.se

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Ansök senast: 2016-06-30

Arbetsgivarens referensnummer: Anestesiläkare

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com