Anestesisjuksköterskor till operationsenheten

Sista ansökningsdag: 2016-10-31   
Publicerades: 2016-06-10

Vi söker Anestesisjuksköterskor till vår Operationsenhet

Om oss

Operationsenheten är uppdelad på två plan i våra lokaler på Arenavägen 21. En verksamhetsdel innehåller slutenvårdskirurgi med två operationssalar. Den andra delen har verksamhet för öppenvårdskirurgi med två operationssalar. På operation finns även en sterilavdelning som försörjer båda planen.

Vi utför höft och knäledsplastiker, axel-, knä- och fotkirurgi öppet och artroskopiskt. Operationerna görs i narkos eller SPA.

Vi är total ca 60 anställda på Ortopediska Huset. Förutom operationsenhet har vi även ortopedmottagning, vårdavdelning med 20 vårdplatser, postoperativavdelning, reception med växel/tidsbokning och administration.

Beskrivning av tjänst

Som Narkossjuksköterska tillhör man Operationsenheten. Förutom 4 kollegor inom anestesin så består enheten av operationssjuksköterskor, undersköterskor och en sektionschef.

Att jobba som narkossjuksköterska hos oss innebär att man roterar mellan de olika planen

 

Tjänstgöring måndag-fredag med varierande arbetsuppgifter mellan kl. 7-17. Vi stänger operationsenheten på sommaren 4 veckor i juli/augusti.

Vi kan vidare erbjuda en trevlig atmosfär med ett glatt gäng. Vi försöker anordna trevliga sammankomster för hela arbetsgruppen några gånger under året. Även planeringsresa minst 1 gång per år 

Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska med påbyggnadsutbildning eller liknande i anestesisjukvård och minst 4 års erfarenhet inom yrket.

Önskvärt och du har vana att söva barn från ca 1 års ålder då vi bemannar på fredagar för Capio ÖNH kliniken som hyr vår dagkirurgiska del.

Dina egenskaper

Pålitlig och noggrann. Du är trygg i din yrkesroll och kan arbeta självständigt. Du har god samarbetsförmåga och en helhetssyn både i teamet så väl som med patient och närstående. Vidare är det viktigt att ha ett kvalitetstänk med fokus på hög patientsäkerhet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning
Tillträde: Snarast eller enligt önskemål. Provanställning 6 månader med därefter tillsvidareanställning.

Ansökan

Ansök senast: 2016-10-31

Arbetsgivarens referensnummer: Anestesisjuksköterska

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com