Operationssjuksköterskor till vår Operationsenhet

Sista ansökningsdag: 2016-11-30   
Publicerades: 2016-07-08

Om oss

Operationsenheten är uppdelad på två plan i våra lokaler på Arenavägen 21. En verksamhetsdel innehåller slutenvårdskirurgi med två operationssalar. Den andra delen har verksamhet för öppenvårdskirurgi med två operationssalar. På operation finns även en sterilavdelning som försörjer båda planen.

Vi är totalt ca 60 anställda på Ortopediska Huset. Förutom operationsenhet har vi även ortopedmottagning, vårdavdelning med 20 vårdplatser, postoperativavdelning, reception med växel/tidsbokning och administration.

Beskrivning av tjänst

Operationsenheten består av operations- och anestesisjuksköterskor, undersköterskor och en sektionschef.

Vi utför höft och knäledsplastiker, axel – knä och fotkirurgi öppet och artroskopiskt. Operationerna görs i narkos eller SPA.

Att jobba som operationssjuksköterska hos oss innebär att man roterar mellan öppen- och slutenvårdkirurgi.

 

Tjänstgöring heltid dagtid måndag-fredag med varierande arbetsuppgifter mellan kl. 7-18. Vi stänger operationsenheten på sommaren 4 veckor i juli/augusti.

Vi kan vidare erbjuda en trevlig atmosfär med ett glatt gäng. Vi försöker anordna trevliga sammankomster för hela arbetsgruppen några gånger under året. Även planeringsresa 1 gång per år. 

Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska med påbyggnadsutbildning eller liknande i operationssjukvård och minst 4 års erfarenhet inom yrket, meriterande inom ortopedi.

Pålitlig och noggrann. Du är trygg i din yrkesroll och kan arbeta självständigt. Du har god samarbetsförmåga och en helhetssyn både i teamet så väl som med patient och närstående. Vidare är det viktigt att ha ett kvalitetstänk med fokus på hög patientsäkerhet.

Anställningsvillkor

Anställningsform:
Omfattning:
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan till gunilla.backstrom@capio.se

Ansökningshandlingar hanteras löpande.

Ansök senast: 2016-11-30

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com