Leg. Sjuksköterska, Tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2017-05-31   
Publicerades: 2017-04-05

Om oss

Vi är en ortopedisk specialist klinik i södra stockholm med ca 60st anställda. På Capio Ortopediska Huset bedrivs såväl mottagningsverksamhet som dagkirurgisk och slutenvårdskirurgi. Kliniken förfogar över 4 moderna operationssalar och vårdavdelningen har totalt 20 vårdplatser och är öppen måndag till lördag.

Beskrivning av tjänst

Sedvanlig arbete som sjuksköterska på vårdavdelning och uppvak med framförallt inneliggande höft- och knäplastikopererade patienter.

Vi arbetar på fasta rullande scheman med helgtjänstgöring var 8:e helg, vilket hos oss innebär fredag kväll och lördag förmiddag.
Kliniken har helgstängt från lördag kl 15:00 och öppnar igen måndag morgon kl 07:00.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet från akutsjukvård är ett krav.
  • Erfarenhet från ortopedisk vård är meriterande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Skicka din ansökan till:

 

Ann Berglund, Sektionschef

ann.berglund@capio.se

Tel: 0708-61 75 54

Ansök senast: 2017-05-31

Arbetsgivarens referensnummer: SSK vårdavd

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com