Undersköterska till vårdavdelningen

Sista ansökningsdag: 2017-06-30   
Publicerades: 2017-05-16

Om oss

Vi är en ortopedisk specialist klinik i södra stockholm med ca 60st anställda. På Capio Ortopediska Huset bedrivs såväl mottagningsverksamhet samt dagkirurgisk och slutenvårdskirurgi. Kliniken förfogar över 4 moderna operationssalar och vårdavdelningen har totalt 20 vårdplatser och är öppen måndag till lördag.

Beskrivning av tjänst

Sedvanlig underskötersketjänstgöring på vårdavdelning med framförallt inneliggande höft- och knäplastikopererade patienter. Som undersköterska på ortopediska huset ingår även att man enligt rullande schema bemannar mottagningen dit patienterna kommer för blodprovs och EKG-tagning pre-operativt och sårkontroller post-operativt. 

Kvalifikationer

  • Erfarenhet från akutsjukvård är ett krav.
  • Erfarenhet från ortopedisk vård är meriterande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Timanställd/Intermittent visstidsanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Tillträde: Snarast

Ansökan

Skicka din ansökan till:

Ann Berglund, Sektionschef

ann.berglund@capio.se

 

Vänligen inkom med din ansökan snarast då intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.

Ansök senast: 2017-06-30

Arbetsgivarens referensnummer: USK vårdavd.

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com