Individanpassad rehabilitering

Hos oss får du både träning och avkoppling för att på bästa sätt återfå kraft och få ut det mesta av din rehabilitering.

När det gäller din rehabilitering tar Capio Rehab Saltsjöbaden ett helhetsgrepp.Tillsammans med dig, och utifrån dina speciella förutsättningar och förmågor, skapar vi en skräddarsydd plan för din rehabilitering. Under din vistelse hos oss utvärderas planen regelbundet tillsammans med dig. 

Oavsett när du behöver hjälp finns vi här. Omvårdnadspersonal finns tillgänglig dygnet runt.

Har du behov av specialkost anpassar vi den efter dina behov. Vår dietist kan även göra en individuell kostplan med dig. Hennes specialistkunskap är av stort värde för flertalet av våra patienter. 

Hos oss är din hälsa i fokus. Samtidigt som din rehabilitering pågår vill vi att du ska känna livskvalitet. Närheten till havet skapar en rofylld och harmonisk atmosfär som främjar ditt välmående.

För dig som patient

Tillsammans sätter vi mål för din rehabilitering

Inom 24 timmar från det att du kommer till oss tar vi tillsammans fram mål för din rehabilitering. Vi vill att den vård vi ger dig ska göra det lättare för dig att leva ett aktivt och självständigt liv.

Läs mer om hur det är att vara patient hos oss