Fysioterapaeut till Saltsjöbaden

Sista ansökningsdag: 2017-07-30   
Publicerades: 2017-07-05

Om oss

Capio Rehab Saltsjöbaden är en av Sveriges ledande aktörer inom rehabilitering av patienter som genomgått thoraxkirurgi, allmänkirurgi eller ortopedisk kirurgi. Dessutom rehabiliterar vi multisjuka patienter med behov av längre rehabilitering. Vi bedriver vård av hög medicinsk kvalitet med ett personligt bemötande. 

Beskrivning av tjänst

Söker du ett socialt, kreativt och positivt jobb? Vi söker dig som är serviceinriktad, kan prioritera dina arbetsuppgifter och har en god samarbetsförmåga. Du vill medverka till en arbetsplats där vi inkluderar, inspirerar och uppskattar varandra samt utvecklar verksamheten. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av bedömning och rehabilitering både individuellt och i grupp.

Vi erbjuder dig ett härligt arbetsgäng där fysioterapeuterna har en central roll. Du får ett bra individanpassat introduktionsprogram, erfarna arbetskamrater och en glad och positiv stämning. Du får även arbeta på en av Stockholms vackraste platser i skärgårdsmiljö. Fri personalparkering. Vi har friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast. Vidareutbildning på högskolenivå såsom magister eller masterexamen är meriterande. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.
Erfarenhet krävs.
Gärna med flerårig erfarenhet från arbete inom liknande verksamhet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Månadslön.
Tillträde: 2017-09-01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Klicka på knappen nedan för att söka tjänsten.

Ansök senast: 2017-07-30

Arbetsgivarens referensnummer: Fysioterapeut Saltsjöbaden

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com