Om oss

Capio Rehab saltsjöbaden är en av Sveriges ledande aktörer inom rehabilitering. Vi välkomnar både landstingspatienter och i mån av plats även privata patienter.

Saltsjöbadens sjukhus ligger mycket vackert beläget i skärgården, nära havet och har en spännande historia.

Med många års erfarenhet av rehabilitering inom thoraxkirurgi, allmänkirurgi och ortopedi erbjuder vi en vistelse i trivsam miljö. Vården präglas av en hög medicinsk kompetens och ett personligt omhändertagande. Hälsan är vårt fokus.

Rehabilitering av erfarna team

I våra rehabiliteringslokaler finns utrymme för träning individuellt och/eller i grupp. Vi arbetar i team och tillsammans med dig skapar vi en vårdplan och sätter mål för din rehabilitering. Teamet består av såväl läkare som sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator och dietist. Våra medarbetare har  lång och gedigen erfarenhet av rehabilitering. Det är viktigt för oss att ha en hög medicinsk kompetens och våra läkare är alla erfarna specialister inom bl.a kardiologi, kirurgi och internmedicin. Vi månar om din säkerhet och är bemannade med jourläkare, sjuksköterska och undersköterska dygnet runt.

Mer information för patienter

Är du patient? Här finns bra information för dig:

Mer information för vårdgivare

Är du vårdgivare? Här finns bra information för dig: