Låt oss operera bort ditt handicap

För dig som spelar golf kan det betyda mycket att en gång för alla bli fri från glasögon och linser.

Att se skarpt är en förutsättning för att få ut maximalt av ditt golfande, vare sig du spelar för sänkt handicap eller enbart för umgänget. 

Möjligheten att korrigera synfel med kirurgi eller laser har nu funnits i cirka 25 år. Den har befriat hundratusentals människor, bara i Sverige, från glasögon och linser. Kanske kan det vara ett alternativ även för dig. På Capio Medocular har vi opererat synfel sedan 1992 och gråstarr sedan 1986. Vår långa erfarenhet är en trygghet för dig som patient.

Eftersom vi var bland de första i Sverige som gjorde den här typen av operationer, och eftersom vi därför är en av dem som har längst erfarenhet, vill vi att du först läser det här:

Alla synfel kan inte korrigeras på det här sättet. Men för att veta om det skulle vara möjligt för dig och vad du har för förutsättningar till ett glasögonfritt liv så börja med en ordenltig undersökning.

I Örebro samarbetar Capio Medocular och Holmquist Optik Synsam. Hos Holmquist Optik Synsam, som ligger centralt beläget i Örebro har vi i deras moderna, fräscha lokaler vår operationssal för laserbehandlingar av närsynthet, översynthet och astigmatism.

Vi gör naturligtvis även linsoperationer, som ICL och RLE i Örebro, för synfelen ovan samt ålderssynthet. Själva operationerna utför vi då i Capio Läkargruppens lokaler i centrala Örebro. För-/och efterkontroller görs hos Holmquist Optik Synsam.

För att boka tid i Örebro, mejla eller ring enligt nedan.

Kontaktinformation

Telefon 019-17 46 52

Adress Holmquist Optik Synsam Kungsgatan 5 702 11 Örebro

E-post kirurgi.orebro@synsam.com

Öppettider Måndag - fredag kl 8 - 18

Kontaktpersoner: Optikerna Annica Lennström, Maria Sundberg eller kooridinator Anna-Malin Elvbring.