Låt oss operera bort ditt handicap

För dig som spelar golf kan det betyda mycket att en gång för alla bli fri från glasögon och linser.

Att se skarpt är en förutsättning för att få ut maximalt av ditt golfande, vare sig du spelar för sänkt handicap eller enbart för umgänget. 

Möjligheten att korrigera synfel med kirurgi eller laser har nu funnits i drygt 25 år. Den har befriat hundratusentals människor, bara i Sverige, från glasögon och linser. Kanske kan det vara ett alternativ även för dig. På Capio Medocular har vi opererat synfel sedan 1992 och gråstarr sedan 1986. Vår långa erfarenhet är en trygghet för dig som patient.

Eftersom vi var bland de första i Sverige som gjorde den här typen av operationer, och eftersom vi därför är en av dem som har längst erfarenhet, vill vi att du först läser det här:

Alla synfel kan inte korrigeras på det här sättet. Men för att veta om det skulle vara möjligt för dig och vad du har för förutsättningar till ett glasögonfritt liv så börja med en ordenltig undersökning.

Gör därför så här:

Låt en av våra specialutbildade optiker eller ögonsjuksköterskor göra en medicinsk bedömning av dina ögon.  Undersökningen tar cirka en timme. Men det är det värt Det är ju dina ögon det handlar om.

Boka tid i Stockholm

Boka tid i Uppsala

Boka tid i Jönköping

Boka tid i Göteborg

Boka tid i Malmö