patient blir undersökt patient blir undersökt

Så blir du patient hos oss

Vi hjälper dig som har behov av operation och behandling av knä, axel, armbåge och fotled. Oavsett var i landet du bor.

Hos oss står du i fokus, vi vill ha ditt fulla förtroende och ger tillbaka respekt och empati genom att alltid arbeta med medkänsla, delaktighet och respekt för din integritet.

Vi tar emot patienter med ortopediska problem från hela Sverige – via remiss, fria valet, vårdgarantin eller försäkringsbolag. Nedan kan du läsa hur du ska gå tillväga.

 • Patient i Stockholm

  För att komma till ortopedmottagningen hos oss på Capio Artro Clinic behöver du en remiss. Remiss till oss inom Stockholms vårdval för ortopedi kan du få från din husläkare, ortoped eller annan läkare. När remissen har anlänt och blivit bedömd av en av våra specialistläkare får du en kallelse hem med posten, vanligtvis inom 1-3 veckor efter att remissen anlänt.

 • Patient utanför Stockholm

  Om du bor utanför Stockholms län behöver du oftast ett godkännande från ditt hemlandsting. För att få mer information om detta ta gärna kontakt med ditt hemlandsting.

  Mer information finns på respektive landstings hemsida: www.skl.se

   

 • Försäkringspatient

  Vi har avtal med de flesta försäkringsbolag. Kontakta ditt försäkringsbolag för att boka tid.

 • Privatbetalande

  Har du inte rätt till svensk hälso- och sjukvård (folkbokförd utanför Sverige) men ändå vill komma till oss för utredning och behandling? 

  Vi tar emot privatsökande på Capio Artro Clinic, men du måste stå för dina egna kostnader. 

  Det första läkarbesöket kostar 2500 kronor och då ingår endast läkarbesöket. Tyvärr gäller inte frikort. Behöver du ta laboratorieprover, göra en röntgenundersökning, genomgå sjukgymnastik eller operation så är detta något som alltså inte ingår i det första läkarbesöket. Detta är kostnader du får stå för själv.

  Som privatsökande är du inte berättigad till sjukresa eller reseersättning.

  Kontakta vår mottagning för mer information.