Corona-viruset (Covid-19)

Information gällande Corona-viruset för dig som har och/eller ska boka tid hos oss

Just nu har vi avsatt en stor del av vår operationsverksamhet till att stötta och avlasta akutsjukhusen med akut frakturkirurgi under coronaepidemin. Vi kommer att kontakta de patienter som har en operationstid som behöver flyttas fram.

Mottagningen och våra rehabenheterna bedriver vård precis som vanligt och friska patienter är välkomna till oss. Vårt gym är också öppet som vanligt.

På grund av rådande omständigheter med Corona-utbrottet i samhället är din och andras säkerhet viktigast för oss. Vi följer Folkhälsomyndighetens och Region Stockholms rekommendationer och har vidtagit alla extra och nödvändiga hygienåtgärder.

Tänk på att i nuläget ska besök av anhöriga till vårdavdelningen undvikas. Undantag är där det anses behövas för att för att få en god vård, tex om barn vårdas där så kan en anhörig vara med som stöd.

Viktigt att tänka på innan ditt besök hos oss

  • Du som har symptom på förkylning, influensa, Covid-19 eller annan luftvägsinfektion. Besök inte kliniken. Kontakta 1177 eller din vårdcentral via telefon eller chatt om du behöver vård.

  • Du som har vistats tillsammans med en person med misstänkt eller bekräftat smitta av Coronavirus. 

Då ska du i första hand ringa 1177 för vidare vägledning. Du ska inte gå till mottagningen om du känner dig osäker. Tänk på att det kan vara svårt att komma fram på 1177 på grund av hård belastning.

Om du har frågor utan att ha symptom kan du ringa till 113 13 för att få svar på dina frågor. Du är också välkommen att ringa direkt till kliniken för råd, 08-4062700 knappval 1.

Tack för din medverkan. 

Information in English

Information in Arabic

Uppdaterad information om Corona-viruset hittar du på Folkhälsomyndigheten.

 

Information om coronaviruset

Undrar du över coronaviruset, riskgrupper eller symptom på covid-19? Just nu är behovet av korrekt och saklig information stort. Här har vi samlat information och svarar på vanliga frågor.