Vår verksamhetschef

Några ord av Gustaf Storm, VD Capio Artro Clinic.

Gustaf Storm verksamhetschef

Capio Artro Clinic är Sveriges ledande klinik för idrottsskador. Vi utför t.ex. flest korsbandsoperationer i Sverige och har rehabgym i absoluta toppklass. Vår operationsavdelning är en av Sveriges största operationsavdelningar för planerad vård och vi håller varje år flera uppskattade kurser, t.ex. för ST-läkare inom ortopedi.

Vår fina verksamhet hade inte varit någonting utan alla våra fantastiska medarbetare. All vår personal är dedikerad till att leverera bästa tänkbara vård för varje patient. Oavsett om det handlar om att göra en patient redo för höftprotesoperation, att svara i telefon på vår mottagning eller utföra rehab med en korsbandsopererad patient så gör våra medarbetare det med stort engagemang och fokus. Klimatet och kulturen på vår arbetsplats är förstås inte något vi kan ta för givet, och i samband med utbildningsdagar och i andra sammanhang pratar vi mycket om hur vi vill utveckla vår verksamhet och vad vi vill stå för.

Vi på Artro är också stolta över de samarbeten och certifieringar vi har. T.ex. har vi inlett ett samarbete med de utförsåkande skidlandslagen i Sverige, Ski Team Sweden. Vi stöttar åkarna med ortopedisk kompetens när det så behövs. Vi är också stolta över att vara Sveriges enda certifierade FIFA-center, och har alltid haft en stark koppling till fotboll på alla nivåer - både elit och ungdomsidrotten.

Nästa steg för Artro är att accelerera vårt arbete med digitalisering för att kunna möta patienten på det sätt som passar bäst. Parallellt vill vi fortsätta utveckla vårt vårderbjudande med t.ex. dagkirurgi för utvalda höft- och knäprotespatienter.

Oavsett om du är patient, remittent eller sjukvårdspersonal så är du välkommen till Capio Artro Clinic. Vi vill göra allt vi kan för att du ska känna dig väl omhändertagen och leverera vård av absolut högsta kvalitet.

/Gustaf Storm

Kontakta Gustaf