fysioterapeut chattar stående vid dator fysioterapeut chattar stående vid dator

Digitala vårdbesök

Digitalt när det är möjligt - fysiskt när det behövs.

Digitala vårdbesök hos Capio Artro Clinic

 • Videobesök

  Så här fungerar det

  Du och din behandlare kommer överens om tid för ett besök via video.

  När du är bokad för ett videobesök med Capio Artro Clinic kommer du att få ett SMS inför videobesöket. Där blir du uppmanad att ladda ned en app som heter Capio Videomöte, den hittar du på App Store eller Google Play.

  Du kan ladda ned och registrera dig i appen även innan du fått ett SMS.

  För att logga in i appen behöver du ett mobilt bank-ID.

  Via mobiltelefon

  Du kommer att få en påminnelse inför videobesöket. När du loggat in med mobilt bank-ID följer du instruktionerna för att starta videobesöket.

  Via dator

  Om du meddelat oss din mejladress eller lägger in den själv i Capio Videomöte kommer du att få ett mejl med information och instruktioner.

  Om du har en fungerande webbkamera på din dator kan du logga in via mejlet och genomföra videobesöket via dator. Inloggning sker även där med mobilt bank-ID. 

  Hur betalar jag patientavgiften?

  Du får en faktura på patientavgiften hemskickad. Patientavgift och regler är desamma som för ett vanligt besök, innebär att t ex frikort och högstnadsskydd gäller och avgift utgår för uteblivet besök. 
  Är du försäkringspatient sker betalning via ditt försäkringsbolag.


  Allt du behöver veta om videomöten

 • Chatta med oss

  Chatten är bemannad av personal från Capio Artro Clinic och är öppen helgfria vardagar kl. 8.00-15.00. På kvällar, helger och nätter är chatten obemannad, men du kan påbörja ditt ärende när som helst under dygnet.

  Starta nu

 • 1177 E-tjänster

  Via 1177 Vårdguidens e-tjänster kan du hos oss administrera delar av din vård. Du loggar enkelt in via Mobilt BankID eller e-legitimation.

  Här hittar du våra e-tjänster:
  Capio Artro Clinic Sophiahemmet
  Capio Artro Clinic Globen