Väntar du på din operationstid?


Pga rådande pandemi avlastar vi fortfarande storsjukhusen med akuta operationer vilket innebär att vi har lite mindre kapacitet till egen operationsverksamhet.

Vi ber om ditt överseende under rådande situation och hoppas kunna återgå till normal verksamhet under hösten. Vi kommer då att kalla de patienter som väntar på operationstid enligt väntelistan men väntetiderna är längre än normalt.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mer information om vad som gäller på kliniken under pandemin hittar du här.

Tack för er förståelse!
Med vänlig hälsning, Personalen.

Patient rehabiliterar sitt knä Patient rehabiliterar sitt knä

Information efter din operation

Här har vi samlat information för dig som är nyopererad hos oss.

Du som har genomgått en artroskopi eller någon annan operation hos oss hittar här information du behöver inför din hemgång.

Ett antal av operationerna finns här som informationsblad att ladda ner och läsa. Läs igenom allt som avser just din operation efter att du opererats. Har du frågor kan du prata med din opererande doktor, fysioterapeut eller personal på operationsavdelningen.

Om du får andra informationsblad från din doktor eller från fysioterapeuten efter operationen är det den informationen som gäller just för dig.

Här hittar du även läkemedelsinformation, hemträningsprogram för den efterföljande rehabiliteringen samt en lista över fysioterapeuter i vårt nätverk i Stor-Stockholmsområdet och några orter nära.

Information till dig som har opererats

Hemträningsprogram