kvinna tränar på gym kvinna tränar på gym

Vårt rehabgym är öppet för alla

Vi har ett mycket välutrustat gym där du är välkommen att träna både som patient och privatperson.

Angående Coronaviruset

OBS! Nya skärpta allmänna råd från Folkhälsomyndigheten för Region Stockholm (gäller till och med den 13 december 2020, men kan förlängas)

De nya råden innebär att vi ställer in våra gruppträningar MAQ, Yoga och Pilates tills vidare för att inte öka smittspridning. När det gäller medicinskt motiverad träning i gym så omfattas den inte av Folkhälsomyndighetens allmänna råd just nu och det är viktigt att våra patienter har möjlighet att hålla igång sin rehabilitering och träning.

Vårt gym fortsätter med ordinarie öppettider men vi hänvisar gymkortskunder och rehabkortskunder att träna innan 08.30 och efter 15.00 på vardagar samt på helg då det är lugnare i våra lokaler.

Vid nya riktlinjer kommer vi ut med ny info!
Vårt gym kommer att fortsätta att hålla öppet men med färre gymkunder då många självmant väljer att stanna hemma istället. Vid minsta symptom är det viktigt att du stannar hemma och inte besöker gymmet.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi följer Folkhälsomyndighetens och Region Stockholms rekommendationer och har vidtagit alla extra och nödvändiga hygienåtgärder.

Viktigt är att alla vi som är på gymmet nu är extra ordentliga med att sprita och rengöra maskiner/redskap och tvätta händerna extra noggrant. Handsprit finns att tillgå på gymmet. De som städar våra lokaler har fått nya striktare direktiv när det gäller att desinficera och rengöra ytor och handtag mm.

Vid gruppträning, tag gärna med egen träningsmatta eller en egen handduk att lägga på lånad träningsmatta.

Har ni fler frågor kontakta gymansvarig Mia Forsberg.

Gyminfo

Vårt välutrustade gym är en del av våra patienters rehabilitering men är även öppet för dig som bara vill träna. I alla gymkort ingår ett kostnadsfritt individuellt träningsupplägg.

Om du har frågor eller vill boka träningsupplägg, kontakta oss på telefon 08-4062448 eller via mail mia.forsberg@capio.se

Information

  • Öppettider

  • Priser

  • Schema gruppträning

  • Personlig träning

  • Frysning av gymkort

  • Regler

Vi erbjuder även

Massage

Vi erbjuder avslappnande klassisk massage samt mer specifik massage vid muskulära spänningar. 

Vill du ha en hälsosammare livsstil?

Vi hjälper dig planera dig kost för att prestera bättre eller få de resultat du önskar. Boka en individanpassad kostrådgivning utifrån dina mål och förutsättningar.

Hyra gymnastiksal?

Vi har gymnastiksal, föreläsningssal samt mindre konferensrum för uthyrning till idrottsklubbar och föreningar. Kontakta oss för mer information.