Körbärsblom Körbärsblom

Våra verksamheter

Här hittar du var i Region Stockholm vi har våra kontor.

Avancerad sjukvård i hemmet:

 • Capio ASiH Dalen

  Capio ASiH Dalen utgår från Dalens sjukhus i närheten av Globen. Patienterna bor i huvudsak i Stockholms södra förorter, innerstad samt Södertörn. Capio ASiH Dalen har en lång historik av utvecklingsinriktad avancerad hemsjukvård som har präglats av det nära samarbetet med den geriatriska kliniken på Dalens sjukhus.

  Kontakta oss

 • Capio ASiH Nacka

  Capio ASiH Nacka vårdar svårt sjuka patienter i alla åldrar i deras hem. Våra medarbetare är specialiserade inom flera olika yrkesområden och har lång erfarenhet av att jobba med avancerad sjukvård i hemmet. ASiH utgår från Nacka sjukhus och majoriteten av patienterna bor i Nacka-/Värmdöområdet.

  Kontakta oss

 • Capio ASiH Upplands Väsby

  Capio ASiH Upplands Väsby har lokaler alldeles intill pendeltågsstationen i Upplands Väsby. Verksamheten här präglas av kompetens och kontinuitet. Vi har möjlighet att ta emot patienter bosatta i kommunerna Upplands-Bro, Upplands Väsby, Sigtuna och Sollentuna.

  Kontakta oss

 • Capio ASiH Vallentuna

  Capio ASiH Vallentuna är ett mindre team som fokuserar på patienter i Vallentuna, Österåker, Vaxholm, Täby och Danderyd. Teamet är samlokaliserat med den palliativa slutenvårdskliniken Stångberga, i Brottby. På plats finns samtliga kompetenser (läkare, sjuksköterska, kurator, fysioterapeut, arbetsterapeut och dietist) representerade.

  Kontakta oss

 • Capio ASiH Vinsta

  Capio ASiH Vinsta utgår från Vällingby i närheten av t-bana Johannelund. I teamet arbetar erfaren personal med hög kompetens och stort engagemang för avancerad sjukvård i hemmet. Från lokalen nås med enkelhet hela västerort, inklusive Järva, men också Ekerö och Järfälla.

  Kontakta oss

 • Capio ASiH Norrtälje

  Capio ASiH Norrtälje har kontor på Campus, tämligen centralt i Norrtälje. Att bedriva hemsjukvård i den vidsträckta Norrtälje kommun har sina särskilda utmaningar som kräver extra av planering och arbetssätt. Teamets stora erfarenhet av avancerad sjukvård i hemmet är därför en förutsättning för kvalitet och patientsäkerhet.

  Kontakta oss

Specialiserad Palliativ slutenvård:

 • Capio Palliativ slutenvård Dalen

  Capio Palliativ slutenvård Dalen är beläget på Dalens sjukhus i närheten av Globen i Stockholm. Vi erbjuder slutenvård i en fin miljö för dig som har drabbats av en obotlig sjukdom. Vår ambition är att alla patienter ska uppleva trygghet, få ett personligt bemötande och känna sig respekterade, i en lugn miljö.

  Vår målsättning är att du ska ha en så bra livskvalitet som möjligt. Vi tar hänsyn till dina och dina anhörigas behov och önskemål när vi planerar vårdinsatser och andra aktiviteter som rör din tid hos oss.

  Mer om att vårdas av oss

 • Capio Palliativ slutenvård Nacka

  Capio Palliativ slutenvård Nacka är beläget på Nacka sjukhus med närhet till sjukhusets övriga verksamheter så som geriatrik, ASIH, röntgen, lab med mera. Vi erbjuder slutenvård i en fin miljö. Avdelningen har 12 vårdplatser där alla rum är enkelrum.

  Vår målsättning är att du ska ha en så bra livskvalitet som möjligt. Vi tar hänsyn till både dina och dina närståendes behov och önskemål under tiden du vårdas hos oss.

  Mer om att vårdas av oss

 • Capio Palliativ slutenvård Sollentuna

  Capio Palliativ slutenvård Sollentuna återfinns på det översta våningsplanet i det helt nyrenoverade Sollentuna sjukhus, med fantastisk utsikt över Edsviken. Sjukhuset kommer under 2020 fyllas med olika vårdformer, så som närakut, geriatrisk öppen och slutenvård, lab, röntgen och rehabilitering.

  Vi har tagit med oss all vår erfarenhet från att ha drivit specialiserad palliativ slutenvård i många år, in i SPSV Sollentuna.

  Mer om att vårdas av oss

Vill du veta mer?

Det här är ASiH

ASiH är en förkortning och betyder avancerad sjukvård i hemmet. Det innebär att patienten får sjukvård i hemmet även vid svåra sjukdomstillstånd och stora sjukvårdsbehov. Vården ges efter remiss från behandlande läkare. 

Det här är SPSV

SPSV är förkortning för specialiserad Palliativ slutenvård. På SPSV vårdas patienter i livets slutskede när sjukdomens symtom kräver sjukhusvård. Målsättningen är symtomlindring samt optimal livskvalitet.