natur natur

Capio Palliativ slutenvård Stångberga

Hitta hit

Stångberga 25 A

186 97 Brottby

Karta

Kontakta oss

Telefon

073-518 08 40

Verksamhetschef

Linda Martinson

 • För besökare

  I rummet finns säng, sängbord, en bäddsoffa, en fåtölj, bord och stolar. TV finns i alla rum. Från sängen kan du blicka ut över naturomgivningarna utanför. Önskar du att ta med några personliga tillhörigheter så som mindre möbler, tavlor och lampor går det också bra.

  Besökstiderna är fria och dina närstående kan vara på besök så ofta de vill och önskar. Vid övernattning får närstående gärna ta med egna sängkläder till bäddsoffan.

  Telefonummer till avdelning 1 & 2: 010-330 49 11

 • Måltider

  Frukost serveras från kl 7.30
  Lunch serveras från kl 12.00
  Kvällsmat serveras kl 17.00

  Önskar ni att äta på annan tid är det bara att meddela personalen. Som anhörig finns det möjlighet att ta med egen mat och värma i mikro. Det finns också tillgång till kylskåp för matförvaring.

 • Praktisk information

  Kläder och tvätt

  Som patient använder du i första hand dina egna kläder, men vi har möjlighet att låna ut sjukhuskläder vid behov. Ta gärna med egna toalettartiklar och inneskor.

  Husdjur

  Husdjur är välkomna på kortare besök. Tala med personalen om detta innan.

 • Aktiviteter

  Stångbergas enastående vackra läge öppnar upp för möjlighet till dagliga promenader och mycket utevistelse. Det finns möjlighet att klappa hästar eller bara njuta av stillheten ute på landet.

  I den gemensamma herrgårdssalongen erbjuds regelbundna aktiviteter som andakt, fysisk aktivitet, musikunderhållning eller gymnastik. Vi välkomna anhöriga att delta på alla aktiviteter.

Remittera till oss

Välkommen att remittera dina patienter i behov av palliativ slutenvård till oss.