Medarbetare i matsalen Medarbetare i matsalen

Vi som hjälper dig

Med varsam vård hjälper vi dig som patient till ett nytt liv. Tillsammans bygger vi förutsättningar för livskvalitet och lägger grunden för styrka, mod och motivation.

Till Capio Ätstörningscenter i Varberg är alla välkomna oavsett BMI, ålder och ätstörningsdiagnos. Vi tar emot patienter från hela landet och ibland även från våra nordiska grannländer. Dessutom har vi öppet året om, dygnet runt. Hos oss är högkvalitativ vård och omsorg till våra patienter överordnat allt annat. Vi är här för att göra skillnad för dig som patient.

Brett behandlingsteam med stor erfarenhet av ätstörningar

Vi har en unik bredd på vår kompetens för att på bästa sätt möta både ätstörning och eventuell bakomliggande psykisk sjukdom. Samtliga medarbetare är hängivna uppdraget och bidrar till den starka kultur där högkvalitativ vård och omsorg till våra patienter är överordnat allt annat. Det i sig är en framgångsfaktor bakom våra goda resultat. Vi vet av djup erfarenhet vad som gör skillnad för våra patienter.

Alla som arbetar här har erfarenhet av behandling av ätstörningar och arbetar likadant oavsett vilken avdelning du befinner dig på eller vem du möter.

Träffa några av våra medarbetare

Anna, samtalsterapeut (01:08)

Mikael, samtalsterapeut (01:29)

Patrik, samtalsterapeut (00:58)

Rikard, samtalsterapeut (00:48)

lila blommor

Våra medarbetare

Vi vill kunna erbjuda varje patient bästa möjliga livskvalitet, och arbetar aktivt för att du som patient ska känna trygghet hos oss.

Vård hos oss

Den vackra miljön i Apelviken är läkande i sig. Här bor du nära havet, med lummiga träd och gångstigar. Vi har öppet dygnet runt, året om. Vi finns här för dig som behöver det och vi vet hur svår och känslig situationen kan vara. Se gärna våra filmer för att få en bild av omgivningen i Varberg.