Kvinna pratar i telefon. Kvinna pratar i telefon.

Välkommen till oss på Capio Centrum för Smärta och Utmattning

Vi erbjuder rehabilitering till patienter med smärta- och utmattningsproblematik på uppdrag av Region Stockholm.

Hitta hit

Krukmakargatan 37 A, Plan 7

118 51 Stockholm

Karta

Öppettider

Helgfria vardagar 08:00-17:00

Kontakta oss

Telefon

08-598 440 50

Verksamhetschef

Catarina Stenmark

Vi är en multimodal rehabilitering för långvarig smärta och stress/utmattning. Vi tar emot remisser för patienter som behandlats utan önskat resultat. Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm.

Hos oss arbetar specialistläkare (smärtläkare, rehabläkare, psykiater), psykologer, fysioterapeuter, arbetsterapeuter/rehabkoordinatorer, sjuksköterskor och medicinska sekreterare. Vi arbetar i team utefter senaste evidens och vårt upplägg kallas på sjukvårdsspråk för multimodal rehabilitering.

Boka tid

Du kan själv göra en egenanmälan via vår hemsida och/eller 1177. Där beskriver du dina symtom och vad du har fått för insatser/vård tidigare. Du kan också be din husläkare skriva en remiss för att beskriva din symtombild och diagnos. 

Avboka tid

Om du är förhindrad att komma, vänligen kontakta oss så fort som möjligt, så att vi så snart som möjligt finner en ny tid. Du måste ringa innan besökets utsatta starttid för att undvika att få en faktura för besöket.

Tänk på att hela din behandling är noga utformad och viktig för ditt tillfrisknande. Ett uteblivet besök innebär ett avbrott i din behandling och kan påverka ditt behandlingsresultat.

Återbud mindre än 24 timmar innan besöket debiteras enligt gällande patientavgift för Region Stockholm. 

Pris och betalning

Vad kostar ett besök:

100 kr till Leg Sjuksköterska och Leg Psykolog.

200 kr till Leg Fysioterapeut och Leg Arbetsterapeut/rehabkoordinator.

350 kr till Specialistläkare. Om du kommer på remiss kostar det 150 kr.

Hur fungerar högkostnadskortet:

Alla vårdbesök du gör inom Region Stockholm inom en 12 månaders period bekostas av patienten upp till 1150 kronor. Därefter har du som patient rätt till högkostnadsskydd i öppenvård. Du kan ta del av hur stor summa du har kommit upp i på Mina sidor  via1177. Frikortet gäller ej vid uteblivande och sena återbud (24 h). Frikortet registrerats i frikortstjänsten och sparas därför elektroniskt.

Hitta hit

Vi finns längs ner på Krukmakargatans vändplats till vänster, mitt emot Zinkensdamm. Till oss kan man komma med T-banan (Zinkensdamm), pendeltåget Södra Station eller buss 4:an (station Hornsgatan). Ta gärna hjälp av SL:s reseplanerare om du åker kollektivt. 

Parkering

Det finns ett par platser för handikapparkering precis utanför porten. Det går att parkera ute på gatan men kan vissa tider vara ont om plats. Var därför ute i god tid om du kommer med bil.

Administrera din vård på 1177

Via 1177 Vårdguidens e-tjänster kan du hos oss på Capio Smärta och Utmattning administrera delar av din vård. Du loggar enkelt in via BankID eller e-legitimation.