Medarbetare Medarbetare

Vård hos oss

Vi är en specialistmottagning som vänder oss till dig som med långvarig smärta och/eller utmattning. Vi hjälper dig på vägen till ett nytt hållbart liv.

Vi vill inte bara att du ska tillfriskna från den problematik du har nu, utan lära dig nya verktyg och beteenden som blir hållbara över livet. Det gör vi baserat på den forskning och de rekommendationer som finns vid utmattning och smärta.

Hos oss får du ett multimodalt omhändertagande av din problematik där specialistläkare, psykologer, fysioterapeuter, arbetsterapeut/rehabkoordinator och sjuksköterska tillsammans arbetar för att du ska uppnå det som du tycker är viktigt i livet.

Vi har korta väntetider till bedömning och rehabilitering.

Du som redan är patient hos oss når vårt material för stöd och behandling via 1177 HÄR

Välkommen till Capio Centrum för smärta och utmattning!

Du kan komma till oss via remiss från en annan vårdgivare eller genom att göra en egenanmälan.

Skogspromenad

Hur vi rehabiliterar

Inom vår rehabiliteringsenhet samarbetar flera olika yrkesgrupper tillsammans med dig som patient under rehabiliteringsperioden. Arbetssättet kallas för multimodal rehabilitering. Tillsammans hjälper vi dig att bryta den onda cirkeln.

Så fungerar rehabilitering hos oss

Vi hjälper dig med smärta och utmattning

Vi är en multimodal rehabilitering för långvarig smärta och stress/utmattning. Vi tar emot remisser för patienter som behandlats inom primärvården men utan önskat resultat.

Vi rehabiliterar smärta och utmattning

Anhörig

Förändringar i livet hos den drabbade innebär även förändringar för närstående. Hos oss kan du bland annat delta i en anhörigträff tillsammans med patienten. 

Hur vi kan hjälpa dig som anhörig