Vänner ute i skogen. Vänner ute i skogen.

Hur vi rehabiliterar

Inom vår rehabiliteringsenhet samarbetar flera olika yrkesgrupper tillsammans med dig som patient under rehabiliteringsperioden. Arbetssättet kallas för multimodal rehabilitering.

Vi är en multimodal rehabilitering för långvarig smärta och stress/utmattning. Multimodal rehabilitering innebär att vi jobbar i team tillsammans med dig och att rehabiliteringen är en kombination av psykologiska insatser och fysisk aktivitet.

Hos oss får du under rehabiliteringen träffa specialistläkare (smärtläkare, rehabläkare, psykiatrer), psykologer, fysioterapeuter, arbetsterapeuter/rehabkoordinatorer, sjuksköterskor och medicinska sekreterare.

föreläsning

Bedömning

För att veta att rehabiliteringsprogrammet är rätt för dig görs en bedömning som består av flera delar.

Så går bedömningen till
Behandlare med patient

Rehabilitering

Under din rehabilitering, som pågår under 12-15 veckor, kommer du att få träffa flera yrkesgrupper som utifrån sina olika professioner hjälper dig att bryta den onda cirkeln. Behandlingen sker främst i grupp, men du träffar också de olika yrkesgrupperna individuellt.

Rehabiliteringsprogram

Mindfulness

På Capio centrum för smärta och utmattning är mindfulness en viktig och integrerad del i våra rehabiliteringar. Både för utmattning och för smärta.

Kontakta oss!

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har du frågor kring att söka behandling hos oss, eller om du undrar över något annat.

Tel: 08-59844050
Helgfria vardagar 08.00-17.00

Välkommen till Capio Centrum för smärta och utmattning!

Du kan komma till oss via remiss från en annan vårdgivare eller genom att göra en egenanmälan.