Kvinna sitter vid hav. Kvinna sitter vid hav.

Vad vi rehabiliterar

Behöver du verktyg som kan hjälpa dig att förändra just din situation? Vi hjälper dig som har problem med långvarig smärta och/eller stress och utmattning.

Om du vill ha hjälp att må bättre och hitta verktyg som kan hjälpa dig att förändra din situation finns vi här för dig. Utifrån hur dina problem ser ut planerar vi tillsammans en behandling som kan hjälpa dig att komma vidare i livet.

Kvinna tittar ut genom fönster

Stress och utmattning

Utmattningssyndrom innebär flera olika kroppsliga och psykiska besvär som är ett resultat av olika typer av påfrestningar och långvarig stress. 

Att drabbas av stress och utmattning
Kvinna tittar ut genom fönster

Långvarig smärta

Långvarig smärta leder ofta till rörelserädsla, undvikanden och isolering och försvårar i arbete och vardagsliv.

Att leva med smärta

Kontakta oss!

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har du frågor kring att söka behandling hos oss, eller om du undrar över något annat.

Tel: 08-59844050
Helgfria vardagar 08.00-17.00

Välkommen till Capio Centrum för smärta och utmattning!

Du kan komma till oss via remiss från en annan vårdgivare eller genom att göra en egenanmälan.

Stödorganisationer

Personskadeförbundet RTP riktar sig till personer med långvarig smärta och/eller utmattning är ett förbund som stödjer medborgarnas rätt till en livsinriktad livslång rehabilitering och tillgång till assistans och rätt hjälpmedel för att kunna leva ett så meningsfullt liv som möjligt. Här kan man som patient och anhörig få stöd och information samt tillgång till förbundets träningslokaler och olika grupper.

Fibromyalgiförbundet ger stöd och information till personer med långvarig smärta och/eller anhöriga och familjemedlemmar till dessa personer. Här finns också en portal med kostnadsfritt stöd till egenvård för alla personer med fibromyalgisymtom.  

Diabetesförbundet riktar sig till personer och anhöriga med diabetes. Här kan man få stöd och information om hur man kan leva ett liv med diabetes. Via diabetesfonden så stödjer förbundet all typ av forskning som förenklar livet med diabetes och visionen är att utrota diabetes för gott.