Personal kvinna Personal kvinna

Så går det till

Vit blomma

Steg för steg

 

Första kontakten

Är du intresserad av en operation hos oss och vill boka en tid för konsultation eller har andra frågor? Fyll i kontaktformuläret nedan alternativt ring oss på 08-32 62 20.

Konsultation

Vid en konsultation får du träffa en av våra kirurger på vår mottagning som ligger centralt i Stockholm. Kirurgen gör en individuell bedömning, besvarar frågor och berättar mer ingående kring ingreppet. Om operation blir aktuellt, kontaktar vår koordinator dig för inbokning av operationstid och mer information. En konsultation kostar 500 kronor och dras av vid en eventuell operation. 

Operation

På operationsdagen kommer du till vår klinik på angiven tid. Där träffar du en sjuksköterska som förbereder dig inför operationen. Du kommer att få träffa kirurgen och om du ska sövas, även narkosläkaren. Har du varit sövd ligger du på vår uppvakningsavdelning innan du går hem. 

Efter operation

Allmäntillståndet efter ingreppet/operationen är individuellt och varierar även beroende på vilken operation som utförts. Innan du lämnar vår klinik kommer du få muntlig och skriftlig information om vad du ska tänka på efter din operation. Vid behov får du även en tid för återbesök innan du går hem.

Rapsfält med blå himmel

Priser

Här kan du läsa mer om priserna för våra olika kirurgiska ingrepp. 

Kontakta oss

Fyll i formuläret för att få mer information, alternativt ring oss på 08-32 62 20.

Samtycke