Bild på glad personal Bild på glad personal

Mer om personalen

Här kan du läsa mer om en del av personalen i teamet på Capio CFTK.

Richard Segerlund Rex

Verksamhetschef

Jag är specialistsjuksköterska inom akutsjukvård med inriktning mot anestesiologisk sjukvård. Jag har många års erfarenhet som sjuksköterska och inom de flesta anestesispecialiteter, exempelvis barn-, neuro- och akutkirurgi. Jag har arbetat på Capio CFTK sedan 2010. Efter tre år som enhetschef tillträdde jag hösten 2016 som verksamhetschef. 

Ashok Gadré

Ashok Gadré

Medicinskt ansvarig läkare/kirurg

Jag har arbetat som överläkare i kirurgi inom Stockholms läns landsting under många år och utfört tusentals laparoskopiska överviktsoperationer. Jag har således stor erfarenhet av att operera såväl gastric sleeve som gastric bypass
Jag är ledamot i SFOK (svensk förening för obesitaskirurgi ) samt i svensk kirurgisk förening.

Stig Ramel

Stig Ramel

Kirurg

Jag är kirurg och specialist i allmänkirurgi sedan drygt 25 år tillbaka och har ägnat en stor del av min tid åt titthålskirurgi och även varit ordförande i den svenska laparoskopiföreningen. Överviktskirurgi och laparoskopisk bråckkirurgi har varit viktiga delar av min verksamhet allt sedan mitten av 90-talet. 

Martin Halle

Specialist i plastikkirurgi

Jag är legitimerad läkare och sedan 2008 specialist i plastikkirurgi. Sedan 2020 är jag även docent i plastikkirurgi. Jag arbetar både inom estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi och har lång erfarenhet av bland annat bröstkirurgi och bukplastiker. Tidigare har jag även arbetat med estetisk plastikkirurgi för Plastikkirurggruppen Aleris, med såväl bröst- och bukplastiker som annan kroppsformande kirurgi samt ansiktskirurgi. 

Karin Andersson

Karin Andersson

Koordinator/IVA-sjuksköterska

Jag är utbildad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård. Tidigare har jag arbetat på Centrala Intensivvårdsavdelningen på Karolinska Sjukhuset. Mitt arbete är mest administrativt med planering och rådgivning inför operation. Som sjuksköterska har jag kontakt med våra patienter efter operation och försöker ge dem den individuella support de behöver.

Therese Goding, leg dietist

Therese Goding

Leg. Dietist

Jag är utbildad dietist vid Umeå universitet och har under de senaste åren arbetat inom både sjukvård och friskvård. Mina arbetsuppgifter på kliniken är att ge individanpassade kost- och träningsråd inför och efter operation, inspirera till goda vanor samt att hålla i Återträffen. 

Jeanette Steijer

Jeanette Steijer

Leg. Dietist 

Jag har sedan 2010 arbetat som dietist efter utbildning på Uppsala Universitet. Har genom åren arbetat med överviktskirurgi men även med IBS och andra mag-tarmsjukdomar. Tillsammans med min dietistkollega är mina uppgifter bl.a. att ge kostrådgivning både innan och efter operation samt ha kontakt och ge stöd till patienterna under vårt 2-åriga supportprogram.

Kvinna i färgglad klänning

Viktoperationer

Capio CFTK har lång erfarenhet av överviktskirurgi har har sedan 2007 utfört mer än 4500 viktoperationer.

Kirurg

Plastikoperationer

Capio CFTK har lång erfarenhet av plastikkirurgi och vi utför buk- och bröstplastik, överarm- och lårplastik, ögonlocksplastik samt fettsugning.

Sjuksköterska på väg in i operationssal

Övrig kirurgi

Capio CFTK har lång erfarenhet av kirurgi och vi opererar ljumskbråck, navelbråck, anala besvär, lipom och aterom samt utför skopier.

Kontakta oss

Fyll i formuläret för att få mer information, alternativt ring oss på 08-32 62 20.

Samtycke