Bild på sjuksköterska Bild på sjuksköterska

Plastikkirurgi

Capio CFTK har lång erfarenhet av plastikkirurgi och vi utför buk- och bröstplastik, överarm- och lårplastik, ögonlocksplastik samt fettsugning.

Capio CFTK har lång erfarenhet av plastikkirurgi och du är välkommen att vända dig direkt till oss som privatbetalande. Vi utför bukplastik, bröstreduktioner, bröstförstoring, bröstlyft, överarmsplastiker, lårplastiker, fettsugning och ögonlocksplastik. För att du som patient ska få en så säker och trygg vård som möjligt är våra plastikkirurger specialister inom området och har många års erfarenhet av yrket. 

Som patient hos oss ingår en övernattning där du är i goda händer av våra nattsjuksköterskor, som har vidareutbildning i intensivvård.

Vår fräscha klinik ligger på Drottninggatan, centralt i Stockholm city, som nås med en 15 minuters promenad från centralstationen. Det gör det enkelt att ta sig till oss oavsett vart i landet du bor.  

Läkare tittar på en patients arm

Armplastik

Om du besväras med volymen och att huden hänger när du lyfter armen kan vi hjälpa dig.

Mer om armplastik
Kvinna utomhus tränar

Bukplastik

Det är väldigt vanligt att magen inte återfår sin form och stabilitet efter en graviditet eller kraftig viktnedgång. Då finns det möjlighet att operera bort överskottshuden.

Bukplastik som vi utför
Kvinna vid undersökning

Bröstplastik

Anledningarna till att göra en bröstoperation kan vara många. Med hjälp av våra plastikkirurger får du råd om vilken typ av bröstplastik som skulle passa dig.

Läs mer om våra bröstoperationer

Fettsugning

Vi kan genomföra fettsugning på i stort sett alla ytliga delar av kroppen som har överskott av fett. En fettsugning åtgärdar dock inte ett hudöverskott.

Läs mer om fettsugning
Människa med kettlebell i handen

Lårplastik

Överskott av hud på låren kan vara besvärligt. Kraftig viktnedgång eller att hudens elacitet avtar med ålder ligger ofta som grund.

Läs om lårplastik
Patient vid receptionsdisk

Ögonlocksplastik

Ofta, speciellt hos äldre, kan ögonlockshuden hänga så mycket att det stör synen. En övre ögonlocksplastik kan då vara aktuellt.

Mer om ögonlocksplastik

Så går det till

Är du intresserad av en operation hos oss och vill boka en tid för konsultation eller har andra frågor? Fyll i kontaktformuläret nedan, alternativt ring oss på 08-32 62 20.

Priser och finansiering

Här kan du läsa mer om priserna för våra olika plastikkirurgiska ingrepp. 

Kontakta oss

Fyll i formuläret för att få mer information, alternativt ring oss på 08-32 62 20.

Samtycke