Läkare med stetoskop Läkare med stetoskop

Bröstplastik

Vi erbjuder bröstförminskningsoperationer, bröstlyft, bröstförstoring och manlig bröstförminskning.

Det finns olika anledningar till varför bröstoperationer utförs. Det kan finnas en önskan om att ändra storleken på sina bröst eller att vilja ändra/återställa utseendet efter exempelvis graviditet eller viktnedgång. Vid konsultationstillfället får du information och råd av vår erfarna plastikkirurg. 

 • Bröstförminskning

  Stor byst kan många gånger ge upphov till problematik med smärta i nacke, axlar och rygg samt bidra till en försämrad kroppshållning. För att avhjälpa detta kan det vara aktuellt med en bröstförminskningsoperation.

  Bröstförminskning >

 • Bröstlyft

  Ett bröstlyft och en bröstminskning är likartade ingrepp. Ett bröstlyft har dock mer med bröstens utseende att göra. Skillnaden är att vid ett bröstlyft avlägsnas huvudsakligen hud, medan man vid en bröstförminskning även avlägsnar körtelvävnad.

  Bröstlyft >

 • Bröstförstoring

  Det vanligaste sättet att förstora brösten är genom att använda bröstimplantat. Bröstimplantat kan även användas i kombination med ett bröstlyft efter t.ex. amning eller stor viktnedgång för att förändra volymen och formen på brösten.

  Bröstförstoring >

 • Gynekomasti - manlig bröstförminskning

  Gynekomasti är beteckningen på ett tillstånd där män utvecklar onormalt stora bröst. Detta kan behandlas med så kallad manlig bröstförminskning.

  Gynekomasti >

Priser och finansiering

Här kan du läsa mer om priserna för våra olika plastikkirurgiska ingrepp. 

Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vår sjuksköterska dig alternativt ring oss på 08-32 62 20.

Samtycke