Bild på entré Bild på entré

Vårt supportteam

Här kan du läsa mer om oss som du har mest kontakt med inför och efter din viktoperation.
Stig Ramel

Stig Ramel

Kirurg

Jag är kirurg och specialist i allmänkirurgi sedan drygt 25 år tillbaka och har ägnat en stor del av min tid åt titthålskirurgi och även varit ordförande i den svenska laparoskopiföreningen. Överviktskirurgi och laparoskopisk bråckkirurgi har varit viktiga delar av min verksamhet allt sedan mitten av 90-talet. 

Ashok Gadré

Ashok Gadré

Medicinskt ansvarig läkare/kirurg

Jag har arbetat som överläkare i kirurgi inom Stockholms läns landsting under många år och utfört tusentals laparoskopiska överviktsoperationer. Jag har således stor erfarenhet av att operera såväl gastric sleeve som gastric bypass
Jag är ledamot i SFOK (svensk förening för obesitaskirurgi ) samt i svensk kirurgisk förening.

Karin Andersson

Karin Andersson

Koordinator/IVA-sjuksköterska

Jag är utbildad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård. Tidigare har jag arbetat på Centrala Intensivvårdsavdelningen på Karolinska Sjukhuset. Mitt arbete är mest administrativt med planering och rådgivning inför operation. Som sjuksköterska har jag kontakt med våra patienter efter operation och försöker ge dem den individuella support de behöver.

Therese Goding, leg dietist

Therese Goding

Leg. Dietist

Jag är utbildad dietist vid Umeå universitet och har under de senaste åren arbetat inom både sjukvård och friskvård. Mina arbetsuppgifter på kliniken är att ge individanpassade kost- och träningsråd inför och efter operation, inspirera till goda vanor samt att hålla i Återträffen. 

Jeanette Steijer

Jeanette Steijer

Leg. Dietist 

Jag har sedan 2010 arbetat som dietist efter utbildning på Uppsala Universitet. Har genom åren arbetat med överviktskirurgi men även med IBS och andra mag-tarmsjukdomar. Tillsammans med min dietistkollega är mina uppgifter bl.a. att ge kostrådgivning både innan och efter operation samt ha kontakt och ge stöd till patienterna under vårt 2-åriga supportprogram.

Mer om teamet på Capio CFTK

I vårt erfarna team finns dessutom narkosläkare, sjuksköterskor, narkossjuksköterskor, operationssjuksköterskor och undersköterskor som ger dig en trygg och kvalitetssäkrad vård.

Kontakta oss

Fyll i formuläret för att få mer information, alternativt ring oss på 08-32 62 20.

Samtycke

Varför välja oss?

  • Korta väntetider
  • Lång erfarenhet med mer än 4500 utförda operationer
  • Personlig support
  • Två vårddygn

Supportprogram

För att ge dig som patient de bästa förutsättningar efter en viktoperation stöttar vi dig genom ett gediget supportprogram.