Förtöjningspoj på kaj brevid stormigt hav Förtöjningspoj på kaj brevid stormigt hav

Våra verksamheter

Vi erbjuder geriatrisk utredning, behandling, omvårdnad och rehabilitering på fyra platser i Stockholmsregionen.

Till oss kommer du antingen via remiss från din vårdcentral eller, om du behöver läggas in akut, så kontaktar t.ex. din husläkare, ambulanspersonal eller akutmottagning oss direkt.

Från maj 2019 är geriatrisk specialistvård, inklusive minnesutredning, vårdval i Region Stockholm. Det betyder att du kan välja någon av våra mottagningar när du är i behov av denna typ av vård. 

Du hittar kontaktuppgifter och mer information om våra mottagningar på respektive mottagningssida. 

Välkommen till oss!

 • Capio Geriatrik Löwet (Upplands Väsby)

  Vår verksamhet i Upplands Väsby är naturskönt belägen på Löwenströmska sjukhuset där vi erbjuder akutgeriatrisk vård på två vårdavdelningar och en mottagning för minnesutredningar. Verksamheten är specialiserad på geriatrisk utredning, behandling, omvårdnad och rehabilitering.

  Capio Geriatrik Löwet

 • Capio Geriatrik Nacka

  I Nacka hittar du oss på Nacka Närsjukhus där vi erbjuder specialiserad akutgeriatrisk vård på fyra vårdavdelningar samt minnesutredningar vid en specialiserad öppenvårdsmottagning. Vi samverkar med andra vårdgivare och ser oss själva som en viktig del i samarbetet med våra vårdgrannar.

  Capio Geriatrik Nacka

 • Capio Geriatrik Nynäshamn

  I Nynäshamn driver vi en geriatrisk vårdavdelning i ljusa och fina lokaler mitt i centrum. För minnesmottagning så samverkar vi i nuläget med Handengeriatriken, som utför minnesutredningar för vår räkning.

  Capio Geriatrik Nynäshamn

 • Capio Geriatrik Vårberg

  Den 13 januari 2020 öppnade vi en geriatrisk klinik i nyrenoverade lokaler i Vårberg i södra Stockholm. Inledningsvis består verksamheten av en vårdavdelning med 33 platser, men redan under hösten 2020 öppnar en lika stor avdelning till.

  Capio Geriatrik Vårberg

Medarbetare håller patient i handen

Vårdas av oss

Vi erbjuder specialiserad medicinsk behandling och rehabilitering med målsättning att hjälpa dig nå bästa möjliga livskvalitet.

För läkare

Våra medarbetare har lång erfarenhet av geriatrisk vård och specialistkompetens inom exv. geriatrik, invärtes medicin och smärtbehandling.