Medarbetare som står vid fot och huvudänden av patients säng och tittar på varandra Medarbetare som står vid fot och huvudänden av patients säng och tittar på varandra

Capio Geriatrik Löwet

Hos oss vårdas äldre patienter för bland annat infektioner, hjärt- och kärlsjukdom, KOL, diabetes, stroke och ortopediska besvär. Vi utreder även minnesproblematik.

Hitta hit

Löwenströmska sjukhuset, Löwenströms väg 1

194 89 Upplands Väsby

Karta

Öppettider

Besöksrestriktioner

Med anledning av coronaviruset har vi besöksrestriktioner på våra vårdavdelningar. Vi följer Region Stockholms riktlinjer. Tack för visad hänsyn!

Kontakta oss

Telefon

08-599 09 300 (dygnet runt)

För övriga telefonnummer se nedan.

Verksamhetschef

Maria Olsson

073-8564217

Vi är lokaliserade på Löwenströmska sjukhuset som är naturskönt beläget i Upplands Väsby. Vårt upptagningsområde är främst kommunerna Upplands Väsby, Sollentuna samt Sigtuna/Märsta, men vi tar även emot patienter från andra områden i Stockholm. Vi är i huvudsak till för patienter över 65 år men tar också emot yngre patienter med behov av geriatrisk kompetens. Vi har direktintag via akutmottagning, vårdcentral och ambulans dygnet runt, alla dagar hela året.

Avdelning 5 och 6 Löwetgeriatriken är akutgeriatriska avdelningar som är specialiserade på geriatrisk utredning, behandling, omvårdnad och rehabilitering. Vi har även en specialistmottagning för utredning av minnesproblematik, dit du som är 65 år eller äldre kan komma efter remiss från din vårdcentral. 

Tyck till om oss! Det är viktigt för oss att ge dig en god vård och ett gott bemötande. Vill du hjälpa oss att fortsätta att utveckla och förbättra vår verksamhet så får du gärna skriva ner dina synpunkter och lämna dem till oss, antingen via e-post eller på en blankett som du får från personalen. Tack!

Välkommen till oss!

Praktisk information

  • Kontaktuppgifter till avdelningar och mottagningar

  • Övrig information

Grässtrån i fokus

Vårdas av oss

Vi erbjuder specialiserad medicinsk behandling och rehabilitering med målsättning att hjälpa dig nå bästa möjliga livskvalitet.

För läkare

Våra medarbetare har lång erfarenhet av geriatrisk vård och specialistkompetens inom exv. geriatrik, invärtes medicin och smärtbehandling.