Medarbetare knäböjer bredvid patient på sängkant Medarbetare knäböjer bredvid patient på sängkant

Capio Geriatrik Nacka

Vi är specialiserade på att ge vård till äldre människor och vill att den vård vi ger dig ska underlätta ett mer aktivt och självständigt liv.

Hitta hit

Nacka Närsjukhus, Lasarettvägen 4

131 83 Nacka

Karta

Öppettider

Besöksrestriktioner

Med anledning av coronaviruset har vi besöksrestriktioner på våra vårdavdelningar. Vi följer Region Stockholms riktlinjer. Tack för visad hänsyn!

Kontakta oss

Telefon

08-718 60 00 (dygnet runt)

För övriga telefonnummer se nedan.

Verksamhetschef

Peter Johnson

08-718 60 00

Vi finns på Nacka Närsjukhus och du som bor i Stockholmsregionen är välkommen att få vård hos oss efter remiss från läkare. Vi samverkar med andra vårdgivare och ser oss själva som en viktig del i samarbetet med våra vårdgrannar.

Vi erbjuder geriatrisk slutenvård med ett direktintag dygnet runt, året om, via akutmottagning, närakut, äldreboenden, vårdcentraler och ambulans. Vi har även en specialistmottagning för utredning av minnesproblematik. På sjukhusområdet finns även röntgen och labb. 

Avdelning 51, 52, 61 och 62 Nackageriatriken är akutgeriatriska avdelningar som är specialiserade på geriatrisk utredning, behandling och omvårdnad. Utöver detta har Nackageriatriken en Paramedicinsk enhet som har ansvar för rehabiliteringen av de akutgeriatriska patienterna.

I den geriatriska vården arbetar vi i team bestående av läkare, sjuksköterska, undersköterska, sjukgymnast/fysioterapeuter, arbetsterapeut och kurator. Vi har även tillgång till dietist och logoped. Vid utskrivning samarbetar vi, om du vill, med primärvården och kommunens biståndshandläggare. Tänk på att du vid hemgång måste ha en uppsättning privata kläder, skor och hemnycklar här. 

Tyck till om oss! Det är viktigt för oss att ge dig en god vård och ett gott bemötande. Vill du hjälpa oss att fortsätta att utveckla och förbättra vår verksamhet så får du gärna lämna dina synpunkter i den enkät du får från oss i samband med utskrivningen. Tack!

Välkommen till oss!

Praktisk information

  • Kontaktuppgifter till avdelningar och mottagningar

  • Övrig information

Stenmur med sommarblommor i förgrunden

Vårdas av oss

Vi erbjuder specialiserad medicinsk behandling och rehabilitering med målsättning att hjälpa dig nå bästa möjliga livskvalitet.

För läkare

Våra medarbetare har lång erfarenhet av geriatrisk vård och specialistkompetens inom exv. geriatrik, invärtes medicin och smärtbehandling.