Medarbetare som står vid fot och huvudänden av patients säng och tittar på varandra Medarbetare som står vid fot och huvudänden av patients säng och tittar på varandra

Capio Geriatrik Sollentuna

Vi är specialiserade på att ge vård till äldre människor och vill att den vård vi ger dig ska underlätta ett mer aktivt och självständigt liv.

Hitta hit

Nytorpsvägen 10

191 35 Sollentuna

Karta

Öppettider

Dygnet runt

Med anledning av coronaviruset har vi besöksrestriktioner på våra vårdavdelningar. Vi följer Region Stockholms riktlinjer. Tack för visad hänsyn!

Kontakta oss

Telefon

08-518 20 000 (dygnet runt)

Telefonnummer till avdelning 71: 08-518 203 71. För övriga telefonnummer se nedan.

Tillgänglighet dygnet runt

För dig som nyligen varit patient hos oss eller är inskriven vid vår öppenvårdsmottagning finns möjlighet att ta kontakt dygnet runt på telefonnummer 08-518 20 330.

Det geriatriska teamet finns tillgängligt för dig som inskriven patient oavsett tid på dygnet. Tveka inte att ringa till oss oavsett fråga.

Verksamhetschef

Maria Olsson

073-8564217

Vi på Capio har lång erfarenhet av att utreda, behandla, vårda och rehabilitera multisjuka patienter. Inom vår verksamhet på Sollentuna sjukhus ingår förutom geriatrisk slutenvård, det nya vårdkonceptet "sammanhållen geriatrisk vård". Det nya uppdraget omfattar förstärkt utskrivning och sammanhållen geriatrisk vård, vilket innebär att vi vid utskrivning kan erbjuda dig som patient fortsatt tillgång till det geriatriska teamet även i hemmet under en längre eller kortare tid.

Genom dessa nya satsningar kan vi även göra akuta hembesök och ta emot dig som patient direkt från hemmet dygnets alla timmar om behov skulle uppstå. För detta behövs ingen remiss utan du står i kontinuerlig kontakt med oss. Det skulle kunna beskrivas som att vården fortsätter som på sjukhuset fast hemma hos dig!

Vi har även mottagning för utredning av minnesproblematik och beskörhet dit du kan komma efter remiss från din vårdcentral.

Vi är lokaliserade på nyrenoverade Sollentuna sjukhus och ligger nära natursköna Edsviken, 15 minuter från Stockholm C. Du som patient ska alltid känna dig välkommen till oss på Capio Geriatrik Sollentuna. För att du ska känna dig trygg, uppleva kontinuitet och tillgänglighet utgår vi i allt vi gör från våra ledord - kvalitet, medkänsla och ansvar.

Tyck till om oss! Det är viktigt för oss att ge dig en god vård och ett gott bemötande. Vill du hjälpa oss att fortsätta att utveckla och förbättra vår verksamhet får du gärna skriva ner dian synpunkter och lämna till oss, antingen via e-post eller på en blankett som du får från personalen. Tack!

Välkommen till oss på Capio Geriatrik Sollentuna!

Praktisk information

  • Kontaktuppgifter till avdelningar och mottagningar

  • Övrig information

Grässtrån i fokus

Vårdas av oss

Vi erbjuder specialiserad medicinsk behandling och rehabilitering med målsättning att hjälpa dig nå bästa möjliga livskvalitet.

För läkare

Våra medarbetare har lång erfarenhet av geriatrisk vård och specialistkompetens inom exv. geriatrik, invärtes medicin och smärtbehandling.